• Home
  • Recepten
  • Verse pasta
  • Over Rivoli

Rivoli food

Recepten

Knoflookchampignons met balsamico

4 december 2019

Degene die mij kennen weten dat ik geen fan ben van champignons, dus ik maak dit gerecht zeker niet voor mijzelf. Maar ik heb begrepen dat het erg lekker is voor de champignonliefhebber!

Serveer deze knoflookchampignons met balsamico als borrelhapje of als antipasti.

WIL JIJ ELKE MAAND EEN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN MET DE NIEUWSTE RECEPTEN VAN RIVOLI FOOD?

MELD JE HIER AAN!

Knoflookchampignons met balsamico

Ingrediënten

500 gram kleine champignons
3 tenen knoflook
50 ml balsamicoazijn
50 ml witte wijn
verse peterselie
peper & zout

Bereiding

Hak de knoflooktenen fijn en snijd wanneer nodig de champignons in kleinere stukken. Ik gebruik het liefst kleine champignons zodat deze niet gesneden hoeven te worden.

Doe een scheut olijfolie in een wok of koekenpan en bak hierin de knoflook. Voeg daarna de champignons toe en bak 3 minuten.

Giet daarna de balsamicoazijn en de witte wijn in de pan, bak nog zo’n 5 minuten tot het vocht is verdampt en haal dan van het vuur.

Hak de peterselie fijn en bestrooi hiermee de champignons.

 

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment

You might also like...

Previous
Next

Over Rivoli Food

Rivoli Food is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en lekker eten. Ik deel mijn succesrecepten voor doordeweeks, maar ook voor tijdens een etentje of borrel. Allemaal geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Ook lees je hier kookboekreviews en vertel ik je wat je nou echt nodig hebt in de keuken voor het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten.

Volg Rivoli Food

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij elke maand een nieuwsbrief ontvangen met de nieuwste recepten van Rivoli Food?

Meld je dan hier aan!

Copyright 2025 Rivoli food

Rivoli Food maakt gebruik van cookies. Vind je dat oké? Klik dan op 'Ik ga akkoord'. Dankjewel! Ik ga akkoord Lees meer
Privacy & Cookies Policy
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld