• Home
  • Recepten
  • Verse pasta
  • Over Rivoli

Rivoli food

Recepten

Crostini erwtenpesto met gerookte eendenborst

17 december 2019

Dit gerechtje is het bewijs dat pesto niet per se met basilicum gemaakt hoeft te worden. Deze pesto is namelijk gemaakt op basis van erwten. De smaak van de pesto is heerlijk in combinatie met de gerookte eendenborst.

Deze crostini’s zet je snel op tafel en zijn heerlijk als voorgerecht of hapje bij de borrel.

WIL JIJ ELKE MAAND EEN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN MET DE NIEUWSTE RECEPTEN VAN RIVOLI FOOD?

MELD JE HIER AAN!

Crostine erwtenpesto met gerookte eendenborst

Ingrediënten

Voor 6 crostini’s
6 plakjes gerookte eendenborst
Stokbrood (naar keuze)
75  gram erwten (uit de diepvries)
25 gram Parmezaanse kaas
1 teen knoflook
Scheut olijfolie
Peper en zout

Bereiding

Zet een pan met water op het vuur. Blancheer de erwtjes kort (30-60 sec) in het kokende water en giet af. Spoel direct af onder koud water.

Doe de erwten, knoflook en Parmezaanse kaas met een scheutje olijfolie in een maatbeker en maak fijn met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout

Snijd het stokbrood in plakken en beleg met de erwtenpuree en een plakje gerookte eendenborst.

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment

You might also like...

Previous
Next

Over Rivoli Food

Rivoli Food is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en lekker eten. Ik deel mijn succesrecepten voor doordeweeks, maar ook voor tijdens een etentje of borrel. Allemaal geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Ook lees je hier kookboekreviews en vertel ik je wat je nou echt nodig hebt in de keuken voor het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten.

Volg Rivoli Food

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij elke maand een nieuwsbrief ontvangen met de nieuwste recepten van Rivoli Food?

Meld je dan hier aan!

Copyright 2021 Rivoli food

Rivoli Food maakt gebruik van cookies. Vind je dat oké? Klik dan op 'Ik ga akkoord'. Dankjewel! Ik ga akkoord Lees meer
Privacy & Cookies Policy
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld