
Dit gerechtje is het bewijs dat pesto niet per se met basilicum gemaakt hoeft te worden. Deze pesto is namelijk gemaakt op basis van erwten. De smaak van de pesto is heerlijk in combinatie met de gerookte eendenborst.
Deze crostini’s zet je snel op tafel en zijn heerlijk als voorgerecht of hapje bij de borrel.
WIL JIJ ELKE MAAND EEN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN MET DE NIEUWSTE RECEPTEN VAN RIVOLI FOOD?
MELD JE HIER AAN!
Crostine erwtenpesto met gerookte eendenborst

Ingrediënten
Voor 6 crostini’s
6 plakjes gerookte eendenborst
Stokbrood (naar keuze)
75 gram erwten (uit de diepvries)
25 gram Parmezaanse kaas
1 teen knoflook
Scheut olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Zet een pan met water op het vuur. Blancheer de erwtjes kort (30-60 sec) in het kokende water en giet af. Spoel direct af onder koud water.
Doe de erwten, knoflook en Parmezaanse kaas met een scheutje olijfolie in een maatbeker en maak fijn met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout
Snijd het stokbrood in plakken en beleg met de erwtenpuree en een plakje gerookte eendenborst.