• Home
  • Recepten
  • Verse pasta
  • Foodfotografie & receptontwikkeling
  • Over Rivoli

Rivoli food

Over Rivoli

Rivoli Food is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en lekker eten. De laatste jaren is mijn liefde gegroeid door het volgen van kookcursussen en workshops. Maar vooral door gewoon heel veel nieuwe recepten te proberen en uren in de keuken te staan. Op deze blog deel ik mijn succesrecepten voor doordeweeks, maar ook voor tijdens een etentje of borrel. Allemaal geïnspireerd op de Italiaanse keuken, mijn absolute favoriet! Zo zal ik ook met jullie delen hoe je heerlijke verse pasta kunt maken én welke keukenspullen daarvoor nu echt onmisbaar zijn. Ook ben ik gek op kookboeken, ik heb inmiddels een flinke verzameling. Ik kan er uren in bladeren en genieten van de prachtige foto’s. Ik zal je vertellen welke de moeite waard zijn om in je kast te hebben.

Heb jij een vraag, suggestie en wil je contact met mij opnemen? Dat kan via inge@rivolifood.nl.

– Inge –

Over Rivoli Food

Rivoli Food is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en lekker eten. Ik deel mijn succesrecepten voor doordeweeks, maar ook voor tijdens een etentje of borrel. Allemaal geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Ook lees je hier kookboekreviews en vertel ik je wat je nou echt nodig hebt in de keuken voor het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten.

Volg Rivoli Food

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij elke maand een nieuwsbrief ontvangen met de nieuwste recepten van Rivoli Food?

Meld je dan hier aan!

Copyright 2021 Rivoli food

Rivoli Food maakt gebruik van cookies. Vind je dat oké? Klik dan op 'Ik ga akkoord'. Dankjewel! Ik ga akkoord Lees meer
Privacy & Cookies Policy
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld