Het was een tijdje stil hier op rivolifood.nl. Door onze verbouwing, de voorbereiding van onze bruiloft, de bruiloft zelf en de huwelijksreis was er even weinig tijd.
De komende tijd kun je weer veel nieuwe recepten verwachten, beloofd! Zoals deze heerlijke stokbroodjes met geitenkaas en bramen. Een ideaal hapje voor bij de borrel of als aperitiefhapje voor een diner. Snel en makkelijk te maken, én heel erg lekker!
WIL JIJ ELKE MAAND EEN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN MET DE NIEUWSTE RECEPTEN VAN RIVOLI FOOD?
MELD JE HIER AAN!
Crostini met geitenkaas & bramen
Ingrediënten
Voor 8 crostini’s
1 stokbrood
250 gram bramen
+/- 200 gram zachte geitenkaas
2 eetlepel suiker
Scheutje citroensap
Een aantal muntblaadjes
Olijfolie
Bereiding
Neem een pannetje en doe daarin de bramen met 2 eetlepels suiker en een scheutje citroensap. Breng rustig aan de kook en laat het even lekker pruttelen totdat de bramen zacht zijn.
Snijd ondertussen het stokbrood in stukken en strijk in met de olijfolie. Leg ongeveer 1 à 2 minuten onder de grill totdat ze mooi van kleur zijn.
Laat de stokbroodjes een beetje afkoelen en beleg daarna met de geitenkaas en de bramen. Garneer met wat muntblaadjes.